Urmarire Service

Informatii utile

Conf. echipamente curatenie

Pentru a gasi mai usor echipamentul cautat, introduceti datele de mai jos si apasati butonul cautare.

Suprafata (m2):

Autonomie

Tip suprafata

Despre noi

Firma noastra ofera cele mai noi solutii in curatenia profesionala, venind in intampinarea clientilor nostri cu game complete de echipamente si detergenti. Produsele noastre, cu provenienta din tari ca Spania, Italia, Germania, Elvetia, Israel si desigur Romania   sunt certificate in UE Iso 9001 si Iso 14001 si se pot folosi cu rezultate foarte bune in cele mai diverse situatii.

Ca parte in procesul de achizitie a echipamentelor de curatenie, oferim si consultanta gratuita clientilor nostri, pentru a asigura o evaluare corecta a necesitatilor lor. Prin instruirea personalului, in vederea utilizarii corecte a echipamentelor si reducerii consumului incercam sa oferim un pachet complet de servicii de curatenie pentru toti clienti nostrii. Pentru rezultate optime, organizam si seminarii de prezentare si promovare a noutatilor in domeniul curateniei, acestea fiind sustinute de personal calificat si cu experienta in domeniu.

Suntem printre primele firme din tara autorizata pentru service de echipamente profesionale de curatenie si acreditata pentru vanzare de echipamente profesionale de curatenie.

Art Kraft asigura instalarea si punerea in functiune a tuturor echipamentelor comercializate, oferind totodata si service prompt in garantie si post garantie. Pentru completare oferim si posibilitatea optarii pentru plata in rate, a echipamentelor de curatenie, acolo unde nu exista si alte posibilitati.

Va oferim: detergenti, dezinfectanti, solutii pentru spalare si igienizare, detergenti decapanti, solutii pentru protejarea pardoselilor, echipamente pentru curatenie, monodiscuri, accesorii, aspiratoare, masini de spalat si aspirat pardoseli, masini de maturat, masini sub presiune, pentru spalatorii auto, carucioare si galeti pentru uz profesional, mopuri, lavete.

Speram ca am reusit sa va atragem atentia si asteptam intrebarile si comenzile dumneavoastra, precum si eventuale propuneri de colaborare de tip castig-castig.

Ca sa puteti efectua comenzi pe site trebuie sa va creati un cont de utilizator pe site in sectiunea:

http://www.artkraft.ro/creare-cont.html

Certificari si diplome obtinute:

CERTIFICARE URS ISO 9001:2008                                                     CERTIFICARE URS ISO 14001:2004

            

Daca vrei sa faci parte din echipa ART KRAFT trimite un cv la adresa de mail: cv@artkraft.ro si te contactam pentru un interviu. Cautam persoane dinamice, serioase si care vor sa lucreze, atat pe partea de service, cat si pe vanzari. Oferim salarii atractive, corelate cu performanta.


Produsele comandate pe site se livreaza prin curierat rapid cu plata ramburs!
Costul transportului (de 1.5 Lei + tva / Kg) este suportat de catre client.