Urmarire Service

Informatii utile

Conf. echipamente curatenie

Pentru a gasi mai usor echipamentul cautat, introduceti datele de mai jos si apasati butonul cautare.

Suprafata (m2):

Autonomie

Tip suprafata

Nr. afisari :

Tarife Manopera Service

Reparam toata gama de echipamente de  bucatarie si spalatorie profesionale in garantie si post-garantie s.a. Diagnosticare si reparatii pentru echipamente profesionale de bucatarie, in special marcile Arisco, Fagor, Zanussi Professional. Reparatii la echipamente de spalatorie profesionale marca Imesa sau Fagor, cat si alte marci de echipamente profesionale!

Efectuam service pe intreg teritoriul tarii si asiguram piese de schimb pentru bucatarii si spalatorii profesionale, echipamente si aparate profesionale de curatenie. Asiguram instalarea, punerea in functiune a tuturor echipamentelor comercializate si instruirea personalului care utilizeaza echipamentele.

Firmele care au incheiat cu noi contract de service pot beneficia de tarife preferentiale la manopera si transport. Pentru oricare din variante, pentru evaluarea necesitatilor tale de catre un specialist contacteaza-ne pe adresa de mail service@artkraft.ro, sau completeaza formularul de cerere de oferta de pe site: http://www.artkraft.ro/cerere-de-oferta.html si in cel mai scurt timp vei primi oferta corecta.Nr. afisari :